Fasad

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka. Och med dagens metoder ges en nästintill underhållsfri fasad för lång tid framåt. Tegel ger inte några negativa effekter på miljön, eftersom det utan problem kan återanvändas till 100 procent.

Tänk tegel vid nybyggnation, så blir dina underhållskostnader betydligt lägre. Tegel är ett sunt och hållbart material och idag finns det väldigt många olika kulörer och former att välja mellan. Även om du har en träfasad idag så kan din byggnad få en tegelfasad

Inomhus

Tegel till husets olika rum, tegel kan användas till golv, väggar och trappor, både i kök, rum, badrum och grovkök. Varför inte mura den öppna spisen i vardagsrummet i tegel eller kanske en fondvägg.

Tegel kan ge en rustik karaktär, eller kan säckskuras eller putsas med infärgat puts. Tegel får ett rum att verka naturligt – eftersom tegel är ett naturmaterial tillverkat av naturens egna råvaror. Tegel bidrar också till att ge ett riktigt bra inneklimat, tegel är helt fritt från avdunstningar och det finns inga lukt eller allergiframkallande ämnen.

 

Hör av dej till oss så hjälper vi dej med val av material och för en kostnadsfri offert!